Webshop Ik wil vrijblijvend advies

Installateur

Installateur

Je wilt een laadpunt installeren bij je klant?

BlueJack helpt je graag verder! Wij zijn specialist in het leveren van laadpunten en bieden merkonafhankelijk advies.

Samen komen we tot het beste resultaat voor jouw klant

We helpen je de service te bieden aan je klanten die ze van je gewend zijn! Samen nemen we de
klant specifieke wensen en situatie door, waarop wij een advies aan je zullen geven. Daarnaast zullen we ook met elkaar afstemmen wat onze uitgangspunten voor onze samenwerking zullen zijn. BlueJack brengt een advies uit met een bijbehorende offerte. Wanneer je klant akkoord is met de offerte, maken we de resterende werkafspraken en kun je in samenspraak met onze planning een afspraak regelen met je klant om het laadpunt te installeren door één van onze BlueJack installateurs. Eventueel samen met jou leggen we je klant uit hoe het laadpunt werkt, en kan je klant er direct gebruik van maken.

Je vraagt ons advies
Je vraagt ons advies
Welke laadoplossing het beste bij je klant past, is afhankelijk van de situatie en specifieke wensen. We helpen je graag het juiste advies te geven aan je klant.
Samen inventariseren we de wensen
Samen inventariseren we de wensen
Elke situatie is anders, daarom is het belangrijk dat we de wensen en specifieke situatie samen doornemen en op basis hiervan bespreken we de verschillende mogelijkheden voor je klant. .
We geven advies met bijpassende offerte
We geven advies met bijpassende offerte
Na ons inventariserend gesprek ontvang je binnen 3 werkdagen een advies met bijpassende prijsopgave. Wanneer je klant akkoord is, maken wij graag een afspraak met je voor het vervolg.
De door BlueJack geadviseerde laadoplossing wordt geïnstalleerd!
De door BlueJack geadviseerde laadoplossing wordt geïnstalleerd!
Eén van onze eigen BlueJack installateurs zorgt ervoor dat alles keurig wordt geïnstalleerd en geeft een heldere uitleg zodat deze direct te gebruiken is.
Samen met BlueJack onderweg naar een duurzame toekomst!
Neem contact met ons op om samen je klant de allerbeste laadervaring te bieden.
BlueJack en Covid-19
BlueJack en Covid-19
Ook voor ons geldt dat de gezondheid van onze medewerkers en klanten op nummer één staat! Vanwege Corona/COVID-19 houden wij ons allemaal aan de RIVM richtlijnen. Meer informatie