Webshop Ik wil vrijblijvend advies

Subsidie

Subsidie

Subsidies en regelingen

Zowel als particulier als voor de ondernemer zijn er verschillende subsidies en regelingen om je tegemoet te komen in de kosten van elektrische voertuigen en laadoplossingen.

Subsidie voor elektrische bedrijfsauto's in 2021

De overheid heeft de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA) in het leven geroepen. Vanaf 15 maart 2021 kunnen ondernemers in Nederland die een nieuwe elektrische bedrijfsauto aanschaffen, subsidie krijgen van 10% op de aanschafprijs tot een maximum van € 5.000,-. 

Na aanschaf van de elektrische bedrijfsauto hoort een bijpassende laadpunten op je bedrijfsterrein er uiteraard bij. Zo zorg je niet alleen voor zorgeloos elektrisch laden voor je medewerkers en jezelf, maar je verlaagt ook nog eens je laadkosten met maar liefst 30%! Dat is natuurlijk dubbelop verdienen.

BlueJack staat graag voor je klaar om je te adviseren en de laadoplossingen bij je te plaatsen. 

Subsidie voor mijn laadstation thuis

Wanneer je als particulier een nieuwe of gebruikte elektrische auto koopt kun je vanaf 1 juli 2020 subsidie krijgen. Het maakt niet uit of je een nieuwe of gebruikte elektrische auto koopt. De Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (oftewel SEPP) geldt ook voor particulieren die privé een elektrische auto willen leasen.

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt voor een elektrische auto is het zeker de overweging waard om ook een eigen laadpunt aan te schaffen. Dit verlaagt je brandstofkosten met maar liefst 30%! De experts van BlueJack staan graag voor je klaar om je verder te helpen in het maken van de juiste keuze voor jou.

Subsidie voor de zakelijke laadoplossing

Een laadpaal is een bedrijfsmiddel, en is dan ook een investering in duurzaamheid. Deze investeringen komen in aanmerking voor subsidie. Heb je zelf of een van je werknemers al een (zakelijke) elektrische auto of wil je je bezoekers en klanten van dienst zijn met een oplaadmogelijkheid? Dan kun je bij de Rijksoverheid terecht voor de subsidieaanvraag. Let wel op dat je investeringsbedrag tenminste 2500 euro moet zijn en de laadpaal op het eigen terrein moet komen te staan.

Wil je meer informatie hebben over de subsidies of regelingen waar jij aanspraak op kunt maken?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-7868300 of mail ons op info@bluejack.nl. Wij
helpen je graag verder!

BlueJack ontzorgt je!
Neem contact met ons op om samen je klant de allerbeste laadervaring te bieden.
BlueJack en Covid-19
BlueJack en Covid-19
Ook voor ons geldt dat de gezondheid van onze medewerkers en klanten op nummer één staat! Vanwege Corona/COVID-19 houden wij ons allemaal aan de RIVM richtlijnen. Meer informatie