Webshop Ik wil vrijblijvend advies

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Over ons

BlueJack werkt met een gepassioneerd team van ingenieurs, designers en installateurs die allemaal met dezelfde visie de wereld met jou samen een stukje groener willen maken. Onze ambitie is om dit zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Dus selecteren we de meest kwalitatieve en innovatieve laadoplossingen over de hele wereld om vervolgens jou als klant van A tot Z te ontzorgen. We geven je advies op maat en we blijven betrokken bij alles totdat je met plezier en naar volle tevredenheid gebruik maakt van de laadoplossing. 

Onze missie is om duurzame mobiliteit te versnellen

Onze missie en visie

BlueJack wil graag (elk) elektrisch voertuig voorzien van de (aller)beste laadoplossing.

Daarom bieden wij geen laadoplossingen die passen bij sommige mensen, of zelfs bij de meeste mensen. Wij bieden alleen de beste laadoplossing aan voor iedereen!

 

Bij BlueJack ben je verzekerd van:

Eén contactpersoon
Je hebt bij ons altijd één vast aanspreekpunt bij wie je terecht kunt met al je vragen
Veilige oplossing
Onze oplossingen zijn duurzaam en veilig voor alle betrokkenen
Onafhankelijk advies
BlueJack werkt merkonafhankelijk en kan daarom altijd het beste advies geven, afgestemd op jouw wensen en persoonlijke situatie
Specialistische kennis
Dankzij onze specialistische kennis zitten wij bij veel particulieren maar ook verschillende bedrijven en instellingen aan tafel. Iedere situatie vraagt om een eigen aanpak waar wij vanuit onze diverse expertise gebieden op in kunnen spelen
Goed opgeleide installateurs
De ontwikkelingen op technisch gebied volgen elkaar razendsnel op binnen ons vakgebied. Daarom werkt BlueJack met een selecte groep installateurs die de technische werkzaamheden uitvoeren. Zo kunnen wij onze service en kwaliteit altijd garanderen!

Onze partners

Het beste idee voor uw laadoplossing komt tot stand door een goede samenwerking zowel met jou als met onze partners!

BlueJack heeft duurzame relaties hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij alleen samen met mensen waarvan wij zeker zijn dat zij dezelfde standaard op het gebied van kwaliteit hebben. 

Ons assortiment bestaat dan ook alleen uit producten en diensten welke het zorgeloos gebruik maken van laadoplossingen ondersteunen met zowel bewezen technologie als het nieuwste van het nieuwste. 

De partners waarmee wij onze productenportfolio hebben samengesteld zijn o.a. EV-Box, Wallbox, Streetplug, Blue Current en Smappee. Uiteraard zijn wij van deze partijen ook gecertificeerd installateur. 

 

Samen op weg naar een duurzame toekomst?
BlueJack regelt jouw laadoplossingen van A tot Z!
BlueJack en Covid-19
BlueJack en Covid-19
Ook voor ons geldt dat de gezondheid van onze medewerkers en klanten op nummer één staat! Vanwege Corona/COVID-19 houden wij ons allemaal aan de RIVM richtlijnen. Meer informatie