Webshop Ik wil vrijblijvend advies

Sportclub

Sportclub

BlueJack is jouw partner voor het vinden van de juiste laadoplossing

Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto. Het aanbieden van laadpunten biedt extra comfort en beleving aan je sporters, én maakt je sportclub toekomstbestendig.

Wij garanderen dat wij altijd de laadoplossing hebben die het beste bij jouw wensen past

Of je nu op zoek bent naar het nieuwste van het nieuwste of juist een gedegen laadoplossing zoekt. Wij hebben in ons assortiment zeker een laadstation dat past bij jouw sportvereniging.

Met laadoplossingen zet je een belangrijke stap naar de ondersteuning van elektrische voertuigen en dus een stap richting het reduceren van de CO2 uitstoot. 

Daarnaast genereer je met de laadpunt extra inkomsten: het gebruik van de laadpunt kan met de complete oplossing van BlueJack eenvoudig verrekend worden aan de gebruikers tegen een tarief dat jij zelf bepaalt.

Zo breng je snel en eenvoudig het noodzakelijke, het nuttige en het sportieve samen!

Je vraagt ons je te adviseren
Je vraagt ons je te adviseren
Welke laadoplossing het beste bij jou past hangt af van je wensen af en de situatie waar je sportclub zich bevindt. We helpen je graag de juiste oplossing te vinden.
Samen inventariseren we jullie wensen
Samen inventariseren we jullie wensen
Elke situatie is anders, daarom komen we graag bij je langs om jouw wensen en specifieke situatie in kaart te brengen en op basis hiervan bespreken we de verschillende mogelijkheden voor de sportclub.
We geven advies met bijpassende offerte
We geven advies met bijpassende offerte
Na ons inventariserend gesprek ontvang je binnen 3 werkdagen een advies met bijpassende prijsopgave. Wanneer je akkoord bent, maken wij graag een afspraak met je om de installatie van de laadoplossing te realiseren.
BlueJack installeert de laadoplossing bij jouw sportclub
BlueJack installeert de laadoplossing bij jouw sportclub
Eén van onze eigen BlueJack installateurs zorgt ervoor dat alles keurig wordt geïnstalleerd en geeft een heldere uitleg zodat deze direct te gebruiken is.
BlueJack regelt jouw laadoplossing voor je van A tot Z!
Samen op weg naar een duurzame toekomst
BlueJack en Covid-19
BlueJack en Covid-19
Ook voor ons geldt dat de gezondheid van onze medewerkers en klanten op nummer één staat! Vanwege Corona/COVID-19 houden wij ons allemaal aan de RIVM richtlijnen. Meer informatie