Webshop Ik wil vrijblijvend advies

In de jachthaven

In de jachthaven
MaritiemIn de jachthaven
Ga terug

Duurzame jachthavens is de toekomst

Het steeds groter wordend aandeel elektrische vaartuigen in de maritieme wereld biedt nieuwe kansen voor de havens in Nederland. BlueJack helpt uiteraard graag!

Wij helpen je de laadoplossing te vinden die past bij de uitstraling van jouw jachthaven

Jaarlijks bezoeken miljoenen recreanten jachthavens in Nederland. Het aandeel elektrische vaartuigen wordt steeds groter. Dit zorgt voor nieuwe wensen van de watersporters in een haven.

Door het plaatsen van laadpunten bied je als eigenaar van een jachthaven niet alleen extra services maar bied je ook een extra beleving. Zeker als je de laadoplossing volledig in stijl van jouw jachthaven kunt brengen!

Daarnaast genereer je met de laadpunt extra inkomsten: het gebruik van de laadpunt kan met de complete oplossing van BlueJack eenvoudig verrekend worden aan de gebruikers tegen een tarief dat jij zelf bepaald.

Zo breng je snel en eenvoudig het noodzakelijke, het nuttige en het aangename samen. 

Je vraagt ons je te adviseren
Je vraagt ons je te adviseren
Welke laadoplossingen het beste bij jouw haven passen hangt van de situatie en wensen af. We helpen je graag de juiste keuze te maken.
Samen inventariseren we jullie wensen
Samen inventariseren we jullie wensen
Elke situatie is anders, daarom komen we graag bij je langs om jouw wensen en specifieke situatie in kaart te brengen en op basis hiervan bespreken we de verschillende mogelijkheden voor jou.
We geven advies met bijpassende offerte
We geven advies met bijpassende offerte
Na ons inventariserend gesprek ontvang je binnen 3 werkdagen een advies met bijpassende prijsopgave. Wanneer je akkoord bent, maken wij graag een afspraak met je om de installatie van de laadoplossing te realiseren.
BlueJack installeert de laadoplossing in jouw haven
BlueJack installeert de laadoplossing in jouw haven
Eén van onze eigen BlueJack installateurs zorgt ervoor dat alles keurig wordt geïnstalleerd en geeft een heldere uitleg zodat deze direct te gebruiken is.
Samen met BlueJack onderweg naar een duurzame toekomst!
Zorgeloos genieten op het water
BlueJack en Covid-19
BlueJack en Covid-19
Ook voor ons geldt dat de gezondheid van onze medewerkers en klanten op nummer één staat! Vanwege Corona/COVID-19 houden wij ons allemaal aan de RIVM richtlijnen. Meer informatie