Webshop Ik wil vrijblijvend advies

Thuis

Thuis

Waarom kiezen voor laadoplossingen van BlueJack?

Wij hebben voor jou de beste laadoplossingen in de markt geselecteerd. Wat je wensen ook zijn, of hoe je woonsituatie ook is, wij garanderen je dat we altijd de laadoplossing hebben die bij je past.

Wij helpen je om de juiste laadoplossing voor jou te vinden

Of je nu in een gezinswoning woont of in een appartement met een gemeenschappelijke parkeerplaats, of je nu een laadoplossing zoekt die gezien mag worden of juist eentje die weggewerkt is, wij garanderen dat wij altijd de laadoplossing hebben die het beste bij je past. 

Op basis van jouw wensen en woonsituatie brengen wij een advies uit over het meest geschikte laadstation voor jou. 

Je vraagt ons jou te adviseren
Je vraagt ons jou te adviseren
Welke laadoplossing het beste bij jou past, is afhankelijk van je woonsituatie en je specifieke wensen. We helpen je graag de juiste keuze te maken.
Samen inventariseren we je wensen
Samen inventariseren we je wensen
Elke situatie is anders, daarom komen we graag bij je langs om jouw wensen en specifieke woonsituatie in kaart te brengen. Op basis hiervan bespreken we de verschillende mogelijkheden voor jou.
We geven advies met bijpassende offerte
We geven advies met bijpassende offerte
Na ons inventariserend gesprek ontvang je binnen 3 werkdagen een advies met bijpassende prijsopgave. Wanneer je akkoord bent, maken wij graag een afspraak met je om de installatie van de laadoplossing te realiseren.
BlueJack installeert jouw laadoplossing!
BlueJack installeert jouw laadoplossing!
Eén van onze eigen BlueJack installateurs zorgt ervoor dat alles keurig wordt geïnstalleerd en geeft een heldere uitleg zodat deze direct te gebruiken is.
Bij BlueJack geloven we in totaaloplossingen.
Neem contact met ons op, onze laadexperts staan voor je klaar.
BlueJack en Covid-19
BlueJack en Covid-19
Ook voor ons geldt dat de gezondheid van onze medewerkers en klanten op nummer één staat! Vanwege Corona/COVID-19 houden wij ons allemaal aan de RIVM richtlijnen. Meer informatie