Webshop Ik wil vrijblijvend advies

Blue Current Hidden

Blue Current Hidden
LaadoplossingenBlue Current Hidden
Ga terug

Het laadpunt wat je niet ziet

Ontdek de Blue Current Hidden!

Geen box aan je buitenmuur

Eenvoudig en snel je auto opladen, de laadkabel hangt altijd voor je klaar. Het laadpunt wordt rechtstreeks in de meterkast geïnstalleerd. Hierdoor heb je geen laadoplossing aan de buitenmuur hangen, maar komt de kabel rechtstreeks uit de muur. 

Snel en eenvoudig

Dit compacte laadpunt is eenvoudig te bedienen en is geschikt voor 3,7 - 22 kW laden. De laadkabel hangt altijd voor je klaar, dus voortaan geen gedoe meer met het zoeken naar je kabel in de auto. De communicatie gaat via ethernet of wifi en autorisatie kun je regelen via de app of gewoon 'Plug & Charge'. 

Verrekenen

Ook met dit laadpunt is het mogelijk een eenvoudig een declaratieformulier uit te printen of automatisch te verrekenen met je openbare laadpas. 

De Blue Current Hidden is ideaal voor thuis.

  • Algemene informatie
  • Technische specificaties
  • Downloads
Algemene informatie

Ontdek de Hidden! Met deze laadoplossing komt de kabel direct uit de muur en hoeft er geen eBox aan de buitenmuur bevestigd te worden. De intelligentie zit mooi weggewerkt in de meterkast. Deze kant- en klare laadoplossing is bij ons te verkrijgen vanaf € 1390,- exclusief installatie

Technische specificaties
Laadcapaciteit
3.7 kW | 7.4 kW | 11 kW | 22 kW
Elektriciteitsaansluiting
1 fase en 3 fases
Laadaansluiting
Type 2 stekker
Afmeting
250 x 150 x 100 mm (L x B x H)
Is de Bluecurrent Hidden iets voor jou?
We helpen je graag verder met advies op maat.
BlueJack en Covid-19
BlueJack en Covid-19
Ook voor ons geldt dat de gezondheid van onze medewerkers en klanten op nummer één staat! Vanwege Corona/COVID-19 houden wij ons allemaal aan de RIVM richtlijnen. Meer informatie