Webshop Ik wil vrijblijvend advies

E-WERF en BlueJack bieden samen dé oplossing om zorgeloos een elektrische toekomst tegemoet te varen

Terug naar nieuwsoverzicht
E-WERF en BlueJack bieden samen dé oplossing om zorgeloos een elektrische toekomst tegemoet te varen
NieuwsE-WERF en BlueJack bieden samen dé oplossing om zorgeloos een elektrische toekomst tegemoet te varen
Ga terug
Innovatie
25 / 08 / 20

E-WERF en BlueJack bieden samen dé oplossing om zorgeloos een elektrische toekomst tegemoet te varen

De vooruitstrevende jachtbouwer E-WERF in Amsterdam is enthousiast om de pleziervaart milieuvriendelijker te maken. Dit doet eigenaar Olivier Venema, samen met zijn team, met plezier en dat voel je in alles. Waar het avontuur van elektrisch varen begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek, word je kundig geadviseerd en kun je zeker zijn van kwalitatief hoogstaand eindproduct. Dus alles wat je nodig hebt, voor een eventueel laatste zetje in de rug om je sloep of tender duurzamer de toekomst in te loodsen.

Het is dan ook bijna niet meer dan logisch dat BlueJack en E-WERF elkaar gevonden hebben als je kijkt naar het aantal raakvlakken welke ze hebben qua filosofie en waar beide bedrijven voor staan in het opzicht van kwaliteit en ontzorgen.

E-WERF ziet de vele voordelen van een laadoplossing bij eigenaren van een elektrische boot. Denk aan gemak, uitstraling, mogelijkheid tot slimladen en tot slot het verhogen van de service in tijden dat service belangrijker is dan ooit!

De samenwerking tussen E-WERF en BlueJack biedt alle pleziervaarders de mogelijkheid hun sloep of tender niet alleen om te bouwen tot een elektrische boot, maar ook de kans om je sloep aan je eigen steiger op te laden met een laadoplossing die past bij jouw situatie.

De kracht van deze samenwerking zit in de combinatie van kwalitatief hoogwaardige service en totale ontzorging bieden in combinatie met dat beide bedrijven zich volledig kunnen richten op dat gedeelte waar haar kracht zit!

Bij meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Bij BlueJack geloven we in totaaloplossingen.
Neem contact met ons op, onze laadexperts staan voor je klaar.
BlueJack en Covid-19
BlueJack en Covid-19
Ook voor ons geldt dat de gezondheid van onze medewerkers en klanten op nummer één staat! Vanwege Corona/COVID-19 houden wij ons allemaal aan de RIVM richtlijnen. Meer informatie