Webshop Ik wil vrijblijvend advies

Ondernemers opgelet! Geld verdienen met laadpalen op je parkeerplaats

Terug naar nieuwsoverzicht
Ondernemers opgelet! Geld verdienen met laadpalen op je parkeerplaats
NieuwsOndernemers opgelet! Geld verdienen met laadpalen op je parkeerplaats
Ga terug
E-Mobility
13 / 03 / 21

Ondernemers opgelet! Geld verdienen met laadpalen op je parkeerplaats

Het aantal elektrische auto’s is in het jaar 2020 verdubbeld. Uit onderzoek van de ANWB blijkt dat er bijna 145.000 elektrische auto’s over de Nederlandse wegen rijden. En dat zal de komende jaren alleen nog maar toenemen.

Deze populariteit heeft o.a. te maken met de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Daarnaast sluit het huidige aanbod elektrische voertuigen steeds beter aan op de wensen van de consument, worden elektrische voertuigen goedkoper én neemt de actieradius van elektrische auto’s verder toe.

Dus nieuwe kansen voor ondernemers met een parkeerterrein!

Als je dit jaar een laadpaal aanschaft met een investering van meer dan 2500,- euro, krijg je 36% terug op het bedrag wat boven de 2500,- euro is geïnvesteerd. Ook kun je de laadpaal willekeurig afschrijven. Dus niets staat je meer in de weg om duurzaam onderweg te zijn naar een mooie toekomst.

Maar hoe speel je als ondernemer in op een fossielvrije toekomst?

Voor eigenaren met een (semi)-openbaar parkeerterrein is het van belang om te kijken welke dienstverlening zij leveren en hoe laadstation(s) daarin toegevoegde waarde kunnen hebben. Die toegevoegde waarde zit onder meer in de extra omzet die het bedrijf kan genereren door de gebruikte energie voor het laden van de elektrische auto van de bezoeker met een toeslag te verrekenen.

Een andere mogelijkheid is om je klant tijdens het opladen van de elektrische auto gelegenheid en ruimte biedt voor een kopje koffie, lunch of diner of het uitoefenen van een sportactiviteit. Geef je bezoeker de gelegenheid zich te vermaken tijdens het laden van haar elektrische auto en je genereert per definitie extra omzet!

Daarnaast bereid je je als bedrijf voor op een groenere toekomst en bind je het merk van het bedrijf aan een groene uitstraling. Dat kan ervoor zorgen dat de bezoeker in de toekomst eerder geneigd is voor jou te kiezen.

Wees er snel bij, want je wilt natuurlijk altijd actief reageren op de vraag van je bezoeker die we al van ver kunnen zien aankomen.

Neem dan ook vandaag nog contact op met ons gepassioneerde team. Wij zijn expert op het gebied van laadpalen en smart charging. Wij ontzorgen je graag van idee tot realisatie van het laadpunt. BlueJack adviseert je graag om je duurzame ambities te realiseren. Wij leveren maatwerk voor slimme en duurzame oplaadpunten voor je parkeerplaat(sen). BlueJack is bereikbaar op 088-7868300 of mail naar info@bluejack.nl.

Bij BlueJack geloven we in totaaloplossingen.
Neem contact met ons op, onze laadexperts staan voor je klaar.
BlueJack en Covid-19
BlueJack en Covid-19
Ook voor ons geldt dat de gezondheid van onze medewerkers en klanten op nummer één staat! Vanwege Corona/COVID-19 houden wij ons allemaal aan de RIVM richtlijnen. Meer informatie